34900000 Ft

Kivételes lehetőség, gazdálkodásra alklamas birtok eladó!

1 -ből
Előző Következő

Hirdetés részletei

  • Hirdetés azonosító: 19729

  • Beküldve: 2022.05.16.

  • Eladási ár: 34900000 Ft

  • Hely: Magyarország

  • Település: Óföldeák

  • Megtekintések: 850

Leírás

Szeged vonzáskörzetében, Óföldeák külterületén a maroslelei úton (M43-as autópálya mellett) őshonos állattartásra is alkalmas birtok ~5,25 Ha termőfölddel, tanyaépülettel, állattartásra alkalmas épületekkel eladó!

Kivételes lehetőség, főút mellett található, közvetlen a tanya körül kivételesen nagy földterülettel rendelkező birtok. A birtokon tartott állatok takarmánnyal történő ellátását részben a termőföld kielégíti. Mintagazdaság üzemeltetésére, ipari területnek, telephelynek kiválóan alkalmas. A tanyaépület és melléképületek frissen festettek. A tanyaépület lakható, konya, WC és zuhanyzó kiépített, fűtése kazánról megoldott, valamint egyes melléképületek is fűthetőek. Az épületet jelenleg nem lakják.

A birtok bekerített kivett tanya (3657 m2) és a körülötte található termőföldből (48.817 m2) áll.

A tanyán található épületek:
Tanya lakóépület (br. 82 m2): konyha, fürdő, nappali, kamra és tároló részekkel. Egyéb épületek, istállók: A birtok területén találhatóak állattartásra alkalmas felépítmények (br. 470 m2), istállók, tárolók (szárnyas, disznó, birka, marha stb.). Az ólak körül széna és egyéb termény tárolására alkalmas felépítmények találhatóak. A tanya körüli felépítmények állattartásra, tárolásra, műhelynek is alkalmasak a birtok új gazdájának igénye szerint.

A tanya rendelkezik elektromos ellátással és ipari árammal. Vízellátása ivóvíz minőségű fúrt kúttal ellátott. A birtok alkalmas gazdálkodásra, turisztikai, ipari és egyéb szabadidős tevékenységre. Vállalkozásoknak befektetésre ajánlott.

A területen található ingóságok az vételár részét képezik!