40000000 Ft

Eladó baromfi telep Kiskunmajsán

1 -ből
Előző Következő

Hirdetés részletei

  • Hirdetés azonosító: 18318

  • Beküldve: 2022.04.04.

  • Eladási ár: 40000000 Ft

  • Hely: Magyarország

  • Település: Kiskunmajsa

  • Megtekintések: 1343

Leírás

Kiskunmajsától 7 km-re a Szegedi úton baromfi telep eladó.
A mezőgazdasági ingatlanhoz tartozik egy családi ház és szántóföld is. A házban a földszinten nappali, konyha, fürdőszoba+WC, spájz, a tetőtérben 2 hálószoba található. Valamint elkülönített kazánház került kialakításra, ahonnan a központi fűtés üzemeltethető vegyes tüzelésű kazánnal. Továbbá a megfelelő hőmérsékletről két, egy-egy alsó és felső szinten elhelyezett hűtő-fűtő légkondicionáló is gondoskodik. A házban a villanybojler szolgáltatja a melegvizet, a telephez és a házhoz külön fúrott kút tartozik. A nappali burkolata laminált padlólap, a hálószobáké szőnyegpadló, a többi helyiségé járólap.
A telepen 4 db 500 m2-es fóliasátorban összesen 35.000 db csirkét vagy más baromfit lehet nevelni.
A sátrakban a fűtés automata hőfokszabályzós szenes kazánokkal működik, 2-2 sátorhoz tartozik 1-1 elkülönített kazán kazánházzal. Továbbá palackos PB gázzal üzemelő hőlégbefúvók is fűthetőek a sátrak.
Fejlett, 3x32A teljesítményű elektromos hálózat biztosítja a telep és a családi ház áram-ellátását.
Az állatok etetése és itatása teljesen automatizált, minden sátornál egy-egy takarmány tároló torony található, valamint egy külön sátorban takarmány daráló és keverő berendezés is rendelkezésre áll a saját takarmány készítéshez.
A telepen végzendő munkát egy JCB típusú munkagép segíti, ami szintén az ár részét képezi.
A telep jelenleg is üzemel, a csirke telepítve van, így minden egészségügyi illetve járványügyi előírásnak megfelel.
A telep közvetlen a főút mellett található, jól megközelíthető az M5-ös autópálya és Szeged felől. Az élőállat-szállítás és a kamionok megfordulásra könnyen megoldható A telepre beérve található kerékmosó medence. Hullott állat tároló és zárt trágyatároló is kialakításra kerültek.
Az ingatlan a telep mögött található földterülettel együtt eladó, amely 11,19 ak értékű szántó.
A fentieken túl a tulajdonos átadja a tehermentes, bejáratott vállalkozását is (Kft.), mivel folyamatos szerződései vannak vágóhidakkal, napos csibe keltetővel és takarmány gyártó céggel.
Továbbá a telep gépészete, valamint a JCB munkagép a Kft. nevén vannak, így mezőgazdasági pályázati célokra is megfelelő.
A tulajdon nyitott egy budapesti ingatlan cseréjére is.

Ár: 40.000.000 Ft
tel.:+36205451710